Skip to content
Header producten (1600 x 400 px)-22

Succes
Heb je ooit eens een sessie met mij gehad en wil je je successen delen, neem dan contact op via onderstaand formulier! Heel graag deel ik de successen zodat we van en door elkaar kunnen leren. Je verhaal is voor anderen weer super waardevol en doet jou en mij eer aan!

Laat weten wat je heeft geholpen en hoe je dat bijvoorbeeld nu nog steeds toe past!
Alvast ontzettend bedankt dat je de moeite hebt genomen dit te doen! Dit is het hele concept van: “Delen is vermenigvuldigen.”

Samen Delen
Het meeste waar je doorheen gaat, heb ik zelf ook mee gemaakt, daarom kan ik je helpen en weet ik hoe intensief het kan zijn. Eenzaam ook soms. Daarom wil ik altijd oproepen tot verbinding. Voel je je eenzaam of alleen? Zoek contact, je moet het zelf doen, maar niet alleen! Misschien wil je deelnemen aan de LIFE is Splendid MasterMind groep, een groep met gelijk gestemden, je investeert dan voor een half jaar €99, of een jaar €155 in jezelf en kunt altijd ergens terecht!

Vragen
Ook je vragen kun je in overleg, na investering mailen en als je 1 op 1 contact wilt kun je een coachcall in plannen:

LIFE is SPLENDID! Aanbod & Services (nog even alles op een rijtje)

 • Doorbraakcall 15-30 min. Inbellen of mailen €55. Zit je vast of wil je even kort sparren.
 • (Bedrijfs) advies energetisch. Ben je zelfstandige/ondernemer, loop je vast in je bedrijf? Door in te tunen op de energie komen de antwoorden vanzelf. Jij schetst de situatie en ik tune in. Jij hebt helder hoe je daarna verder gaat.  
 • Mediation Energetisch. Kom je er samen niet uit? Ik ben meervoudig onpartijdig en maak oa. gebruik van afstemming op je energie, waardoor er een gezamenlijk compromis of besluit volgt, waarin ruimte is voor een ieder in het systeem.
 • Deelname aan de LIFE is Splendid! MasterMind half jaar €99, een jaar €155
 • Vrij & blij verslavingsvrij; we beginnen met een intake €111. Ga je daarna het traject in, dan krijg je deze investering terug en betaal je alleen het traject á: €888-€111=€777.
 • Wandelcoaching 1 uur je deelt al je vragen en krijgt direct antwoorden en handvatten €77
 • Losse Coachsessie aan huis €111, dit kan in combinatie met een EMDR sessie of ceremoniële opstelling. 
 • Ceremoniële opstelling; vraagsteller €155, representant €33 (indien gewerkt wordt met representanten).
  Breng een vraag in en volg de weg naar de verborgen blokkades en overtuigingen die leiden tot inzichten en helend werken.  Werk via zoom, 1-op-1 of in een groep.
 • Traject van 3 (€333), 7 (€777) of 12 (€1111) maanden; De ervaring leert dat mensen het beste verwerken en nieuwe dingen aanleren als er consistentie in zit. Daarom is het ook goed om een tijdje met elkaar op reis te gaan. Oftewel te kiezen voor een langere periode in plaats van eenmalige sessies. Door die langere periode blijf je betrokken en heb je een stok achter de deur! 
One Love – One Union 
Stay connected & radiate love

Stuur een bericht

Maak voor het inboeken van bovenstaande opties gebruik van dit contactformulier.

Formuleer je vraag duidelijk en geef aan welke optie je kiest.

Laat ook duidelijk je NAW-gegevens achter en je ontvangt zsm. een reactie. 

Heb je een vraag of wil je een review schrijven, zet dit dan bij de opmerkingen

samira@feelgoodvibes.nl