Skip to content
10

Infinirgy treatment

  

Foto: AstridBuysFotografie

De Infinirgy treatment is een mooie mix van meerdere elementen, waarvan de werking bewezen is, met oa. reiki, Guasha stenen, infinirgy essential oils, helend, diepreinigend, zuiverende behandeling op celniveau. Waarbij afvalstoffen lichamelijk worden losgemaakt en afgevoerd.

De infinirgy essential Oils brengen daarbij je emoties in balans. Dit verhoogt je levensenergie en je voelt je er mentaal en fysiek fitter en meer ontspannen door, waarbij je letterlijk en figuurlijk beter in je vel komt te zitten, de doorbloeding wordt gestimuleerd en via de voeten worden de essentiële oliën opgenomen. 


Effecten:

 •  Helende, diepreinigende, zuiverende, behandeling op celniveau
 • Afvalstoffen worden afgevoerd en daarmee laat je letterlijk los wat niet meer dient. Je body, mind en soul komen meer in overeenstemming met elkaar waardoor er natuurlijke balans ontstaat en je levensenergie weer vrij kan stromen.
 • Betere doorbloeding en alles stroomt weer.
 • Rust, in je lichaam, hoofd en geest.
 • Vrij van verslaving
 • Als je meer leert over de connectie van je lichaam en de gedachtes, zul je beter voor je lichaam willen zorgen en zo merken dat je beter in je vel komt te zitten.
 • Zonder schuld of schaamtegevoelens betere keuzes voor jezelf en je lichaam maken.

 De Infinirgy behandeling bestaat uit twee delen.

Deel 1 – Infinirgy soft touch massage. 
In 4 fasen met verschillende oliën langs de gehele ruggensgraat en onder de voeten.
 1. Calmy en Steady voor rust & stabiliteit.
 2. Intuity en Love voor heling innerlijk kind & liefde.
 3. Memory en Trusty voor verbinding & vertrouwen.
 4. Boosty en Energy voor energie boost.*

Deel 2 – Stevige Guasha massage voor de doorbloeding en vastzittende emoties.

De bovenbenen, armen en buik worden stevig gemasseerd met de handen, een guasha steen of massageborstel om zo de doorbloeding goed op gang te brengen en loslaten wat je niet meer dient. De Jóbody oil met essential oils ondersteunt dit proces en werkt anti cellulite.

Gun en geef jezelf dit cadeau, je bent het waard!

*Boek je de complete behandeling van 3x á €297,- dan is dit inclusief een op maat gemaakte Jóbody oil met essential oils.

De Infinirgy Essential Oils zijn 100% zuiver en van premium kwaliteit. De planten en bloemen die gebruikt worden groeien aan de zonkant van de heuvel, waardoor er meer levensenergie in zit.

Infinirgy is er voor jou om je levensenergie te verhogen. 
Infinirgy is een samenvoeging van Infinity & Energy. Zodat je overvloed aan energie ervaart in je leven.

Bij coaching denken we vaak aan praten en staan we al in de startblokken om te vertellen waar we tegen aan lopen en wat er allemaal mis is. Waarom we niet hebben wat we zo graag willen en vaak ook nog: door wie dat dan komt. 
Maar dit is in energie meer van hetzelfde manifesteren en dat is precies wat je niet meer wilt. Bovendien kan het zo zijn dat je door het praten juist zelfs voorbij gaat aan wat er diep van binnen speelt. 

 Door de jaren heen is er veel opgeslagen in je lichaam. 

Denk maar eens aan als je ergens binnen komt, of een bepaald type persoon ziet, een bepaalde geur ruikt, muziek hoort. Dan gebeurt er iets in je lichaam. Heb je iets fijns meegemaakt, dan voel je dat in je lichaam en ook bij onprettige gebeurtenissen, slaat dit op in je lichaam. (Denk maar aan stress/spanning). Je lichaam ‘herinnert’ zich dit ook en zal automatisch in de ‘stand’ schieten. Van bijvoorbeeld (hyper)alertheid of verstijven. Vooral de buik en heupen zijn gebieden die we vaak niet mooi vinden aan onszelf, of we verwaarlozen deze delen.

Heel veel mensen ervaren dat ze moeilijk bij hun gevoel kunnen komen, 

ook dat wordt met deze behandeling makkelijker.

Misschien heb je te maken gehad met 1 of meerdere vormen van verslaving, waarbij je niet helemaal goed voor je lichaam hebt gezorgd, het mentaal en fysiek verwaarloosd hebt. Dit slaat zich op in je armen, benen, buik en rug en zet zich vast, waardoor je klachten kunt ervaren.

~Er is een complete behandeling die uit meerdere onderdelen bestaat voor het loskomen van verslavingen. vraag hier naar via het contactformulier. Deze onderdelen zijn ook los van elkaar te boeken. Een onderdeel is de infinirgy behandeling.~

Een fysieke behandeling kan effectiever zijn en voordeel is dat je compleet in de watten wordt gelegd. Als een ware wellness beleving. 

FeelGoodVibes staat vooral voor het gegeven dat het fijn mag zijn. Dat je ook op het gebied van helen, loslaten, leert ervaren dat ditliefdevol mag. Met liefde voor je lichaam, geest en ziel. Zodat het weer helder in je hoofd wordt, je beter in je vel zit en je gemakkelijker bij je ware zielsgedachte en zielsconnectie, of zelfs wel zielsmissie of zielsliefde kunt komen. (body mind en soul). Een opgeruimd lichaam is een opgeruimde, heldere geest.

Naast infinirgy treatment kun je kiezen voor onderstaande opties: 

 • Mediation Energetisch (los €55 per half u.) traject (zie hieronder) 
 • (Bedrijfs) advies energetisch (los €55 per half u. ) traject (zie hieronder)
 • Vrij & blij verslavingsvrij: Intake €111; gaan we daadwerkelijk starten, dan krijg je je intake geld in mindering op het traject á €888 en betaal je slechts €777. 
 • Ceremoniële opstelling €155, breng een vraag in. Werk via zoom, 1-op-1 of in een groep.
 • Deelname aan de LIFE is Splendid! MasterMind; half jaar €155, een jaar €333
 • Traject van 3 (€333), 7 (€777) of 12 (€1222) maanden; De ervaring leert dat mensen het beste verwerken en nieuwe dingen aanleren als er consistentie in zit. Daarom is het ook goed om een tijdje met elkaar op reis te gaan. Oftewel te kiezen voor een langere periode in plaats van eenmalige sessies. Door die langere periode blijf je betrokken en heb je een stok achter de deur! 


 One Love – One Union 
Let’s stay connected & radiate love