Skip to content
8

Join de Life is Splendid Mastermind groep!!!

Als onvoorwaardelijke liefde, multipotential, burn/bore-out en ambivert (vindt hier de uitleg van deze termen) voel je je vaak niet begrepen. Je omgeving staat zo anders in het leven. Ook kan het zijn dat je je omgeving ontgroeid, of dat je afscheid neemt van bepaalde mensen. Je kunt je in gezelschap enorm eenzaam voelen, terwijl je juist een veelzijdig mensen-mens bent! Veel voorwaardes (voorwaardelijkheid) voelen, terwijl jij het pad bewandeld (of wilt bewandelen) van onvoorwaardelijkheid, van jezelf naar de ander en nu ook van de ander naar JOU!

Dit heeft te maken met die termen als onvoorwaardelijke liefde, die een hele andere kijk op liefde heeft en dankzij de gratis training FeelGood, FeelBeloved, weet jij nu hoe dit in elkaar zit! En het smaakt naar meer!

Ook als multipotential/burn/bore-out, ambivert weet je dat je vaak leeg loopt. Je denkt soms dat het te moeilijk is, maar eigenlijk is dat een verkapte vorm van pleasen, van trouw en loyaal zijn aan je omgeving. Want eigenlijk weet jij heel goed hoe het zit, maar uit loyaliteit en trouw downgrade je jezelf. Terwijl je juist van die veelzijdigheid houdt, je energie krijgt van verschillende dingen, het ene moment heel uitbundig kunt zijn en het volgende moment weer enorm moet opladen. HSP noemden ze dat vroeger ook wel, maar eigenlijk is het niet zo dat jij SUPERgevoelig bent, je bent te ver afgeraakt van wie je zelf in werkelijkheid bent en begint jezelf dit beetje bij beetje weer te herinneren!!! 

Welkom bij de community

 

Ben je er klaar voor om je potentie te leven? Ben je er klaar voor om in een groep te zitten waar Upliftend en vraaggericht wordt gewerkt? Waar je jezelf niet downgrade, maar waar de energie en jij UP, UP, UP gaan????!!!!

Ontvang onder andere:  

 • Elke week een card van de dag vanuit het cardreading deck (bekend van clubhouse) 
 • De meditatie: VERGEVING (ter waarde van 49,95) en toegang tot andere meditaties, blogs en podcasts
 • Gratis toegang tot mini workshops, gratis content, waaronder blogs, podcasts; waarin ik, in de eerste podcast mijn visie met je deel, van wat er in connectie met mijn source binnen kwam met betrekking tot The Voice!!! 
 • Connect gemakkelijk met andere, gelijkgestemden
 • Deel je vragen en ervaringen en vooral je successen. Vooral je Uplifting vibes, dus de uitkomsten en successen, want daarmee kom en blijf je in die uplifting VIBES, waardoor je nog meer FEEL GOOD VIBES creëert, waardoor je nog meer dingen en situaties en personen op je pad trekt om je NÓG beter te voelen!!! UP, UP, UP! 
 • NOOIT meer DOWNGRADEN, maar UPGRADEN en er helemaal OK mee zijn!!!
 • Mensen die al lid zijn tekenen voor het 3e jaar bij! 
 • Je omringen met mijn energie maakt dat manifesteren, monifesteren gemakkelijker gaat en dat je veel meer bereikt! 
 • En nog zoveel meer!!! Absolute no-brainer!!!

Ik beloof je: Deze groep is anders, dan wat je kent! Vanuit manifesteren en onvoorwaardelijke liefde. We gooien niet meer de shit over de schutting, maar reageren, antwoorden en leven vanuit onze (creatie)KRACHT, Vanuit die onvoorwaardelijke liefde, multipotential, burn/bore-out, ambivert die jij bent en Nee, je bent niet gek! Alles wat jij voelt, weet en bent, klopt!!! En het wordt tijd dat je daar naar gaat leven!  

WELKOM!!!

Connect en kies voor een half jaar of een jaar. 

BONUS: 

Bij beide opties zit als bonus elke maand een GRATIS ZOOMCALL van een half uur. (Normaal betaal je hiervoor €77, maar de mensen die een call hebben gehad geven unaniem aan dat de daadwerkelijke waarde van de inzichten en doorbraken die altijd plaatsvinden, vele malen hoger ligt!)  

Hiermee heb je in no time helderheid/doorbraak en kun jij weer vol feelgoodvibes je weg vervolgen!!! 

De vraag is niet meer Óf je mee doet, maar hoe lang! Maak je keuze en blijf in beweging en op de hoogte van alles wat komt! 

Stuur me na betaling even een bericht (samira@lifeissplendid.nl) en ik voeg je toe aan de groep

Naast de Mastermind Groep, kun je ook kiezen voor de volgende opties:

 • Infinirgy Treatment; kuur van 3 behandelingen á €299
 • Mediation Energetisch (los €55 per half u.) traject (zie hieronder) 
 • (Bedrijfs) advies energetisch (los €55 per half u. ) traject (zie hieronder)
 • Vrij & blij verslavingsvrij: Intake €111; gaan we daadwerkelijk starten, dan krijg je je intake geld in mindering op het traject á €888 en betaal je slechts €777. 
 • Ceremoniële opstelling €155, breng een vraag in. Werk via zoom, 1-op-1 of in een groep.
 • Deelname aan de LIFE is Splendid! MasterMind; half jaar €333, een jaar €777
 • Traject van 3 (€333), 7 (€777) of 12 (€1222) maanden; De ervaring leert dat mensen het beste verwerken en nieuwe dingen aanleren als er consistentie in zit. Daarom is het ook goed om een tijdje met elkaar op reis te gaan. Oftewel te kiezen voor een langere periode in plaats van eenmalige sessies. Door die langere periode blijf je betrokken en heb je een stok achter de deur!