Skip to content
9

Join de Life is Splendid OUD EN NIEUW Challenge!!!

De komende dagen gaan we elke dag iets ouds vervangen door iets nieuws! We starten op 1 december en deze challenge gaat door tot en met 31 december!!!
Dat kan iets in je huis zijn, een belemmerende overtuiging of digitaal.
Elke vrijdag gedurende de challenge ben ik live om 11:11 (tenzij anders vermeld) en kun je ook vragen stellen via de chat.

En elke dag gaan we een vakje open maken van de adventkalender!

Je zult merken dat als je hier mee bezig gaat dat er een nieuwe mindset gaat ontstaan en je steeds beter voelt of iets nog voor je werkt.

Ik ben ook superblij dat alle leden hebben gekozen om nog een jaar mee te gaan.

Echt dank je wel en dank jezelf daarvoor! Dat is investeren in jezelf en weet dat we weer een level opschroeven.

Want volgend jaar ga ik de boel flink opschudden, dat heb ik dit jaar voor mezelf gedaan en getest en nu geef ik deze kennis weer door aan jou en jullie!

Zo hebben we in januari de Moneymindset om je relatie met geld voor eens en altijd naar een hoger plan te tillen

In februari “Master je manifestaties” om nog krachtiger en sneller te manifesteren.

En gaan we in maart de succeschallenge met elkaar aan, om de successen te boosten!

Daarnaast heb ik een nieuwe methode ontwikkelt waar ik je alles over vertel en leer!

Als twinsoul, multipotential, burn/bore-out en ambivert (vindt hier de uitleg van deze termen) voel je je vaak niet begrepen. Je omgeving staat zo anders in het leven. Ook kan het zijn dat je je omgeving ontgroeid, of dat je afscheid neemt van bepaalde mensen. Je kunt je in gezelschap enorm eenzaam voelen, terwijl je juist een veelzijdig mensen-mens bent! 

Dit heeft te maken met die termen als twinsoul, die een hele andere kijk op liefde heeft en dankzij de gratis training FeelGood, FeelBeloved, weet jij nu hoe dit in elkaar zit! En het smaakt naar meer!

Ook als multipotential/burn/bore-out, ambivert weet je dat je vaak leeg loopt. Je denkt soms dat het te moeilijk is, maar eigenlijk is dat een verkapte vorm van pleasen, van trouw en loyaal zijn aan je omgeving. Want eigenlijk weet jij heel goed hoe het zit, maar uit loyaliteit en trouw, downgrade je jezelf. Terwijl je juist van die veelzijdigheid houdt, je energie krijgt van verschillende dingen, het ene moment heel uitbundig kunt zijn en het volgende moment weer enorm moet opladen. HSP noemden ze dat vroeger ook wel, maar eigenlijk is het niet zo dat jij SUPERgevoelig bent, je bent te ver afgeraakt van wie je zelf in werkelijkheid bent en begint jezelf dit beetje bij beetje weer te herinneren!!! 

Welkom bij de community van

 LIFE is Splendid

 

Naast de Oud en Nieuw Challenge, kun je ook kiezen voor de volgende opties:

  • Infinirgy Treatment; kuur van 3 behandelingen á €299
  • Mediation Energetisch (los €55 per half u.) traject (zie hieronder) 
  • (Bedrijfs) advies energetisch (los €55 per half u. ) traject (zie hieronder)
  • Vrij & blij verslavingsvrij: Intake €111; gaan we daadwerkelijk starten, dan krijg je je intake geld in mindering op het traject á €888 en betaal je slechts €777. 
  • Ceremoniële opstelling €155, breng een vraag in. Werk via zoom, 1-op-1 of in een groep.
  • Deelname aan de LIFE is Splendid! MasterMind; half jaar €333, een jaar €300
  • Traject van 3 (€333), 7 (€770) of 12 (€1222) maanden; De ervaring leert dat mensen het beste verwerken en nieuwe dingen aanleren als er consistentie in zit. Daarom is het ook goed om een tijdje met elkaar op reis te gaan. Oftewel te kiezen voor een langere periode in plaats van eenmalige sessies. Door die langere periode blijf je betrokken en heb je een stok achter de deur!