Skip to content

Wat geweldig dat je er bent!

Ik help je graag, want mogelijk heb je dit nog niet of gedeeltelijk van jezelf ontdekt, maar jij bent die twinsoul, multipotential, burn/(meestal)Bore-out of ambivert die zich gestrest voelt en leegloopt op wat ze (hij) doet. Daarnaast lijkt het ook nog dat je last hebt van faalangst, maar in de meeste gevallen blijkt dit tóch straalangst te zijn, oftewel successtress, oftewel de angst voor: wauw, wat kan ik eigenlijk veel! (en wat zullen ze daar dan wel niet van vinden!)

En dat is nou juist de bedoeling! Dat jij in je volle essentie mag gaan groeien en bloeien, want dat is precies wat we nu graag ervaren!

Authentieke mensen, zoals jij en ik, die elkaar vinden op die hogere frequenties, die weten dat ze zelf creëren en manifesteren en daar dus ook de antwoorden en oplossingen zoeken, bij en in zichzelf.

Ik heb al vanaf de conceptie ervaren hoe belangrijk onze eerste indrukken zijn en hoe groot de impact is op hoe we verder (of -nog- niet) uitbloeien.

Een maand na mijn geboorte in India ben ik afgestaan, door mijn moeder en peetmoeder naar een weeshuis gebracht en daar raakte ik wegens verwaarlozing en ondervoeding in levensgevaar. Op sterven na dood werd ik naar een klooster gebracht, waar ik 10 maanden heb gelegen om aan te sterken. Van daaruit weer terug naar het weeshuis en toen af gestaan ter adoptie. On the way ook seksueel misbruikt en mishandeld als baby. Ik was ongeveer 1-1,5 toen ik naar Nederland kwam. Dat heeft een diepe impact gehad op mijn leven, waardoor ik niet in mijn volle potentieel ging staan. De eerste levensjaren bracht ik veelal door met mijn ouders in het ziekenhuis, dus ik weet hoe het voelt als je niet gezond bent. Ik heb vele relaties mogen ervaren, waardoor ik heel veel heb geleerd over de liefde, ik heb op verschillende plekken gewoond en ik weet waar mijn thuis is. Als geen ander weet ik hoe daarbij veiligheid en het gevoel van ‘welkom zijn’ is. Werk is voor mij altijd een zoektocht geweest tussen wat in de reguliere sector geboden wordt en wat ik vanuit mijn eigen wijsheid en wat me aan energetische kennis is meegegeven weet, voel en ervaar. Gelukkig heb ik mijzelf volledig toestemming gegeven om hiervan mijn werk te maken! 

Net als jij heb ik jaren lang geprobeerd om in dat plaatje te passen, me aangepast, in de hokjes proberen te leven. Maar ze zijn niet voor mij. Ik ga voor authenticiteit, voor de mens achter de mens. Ik neem je ook regelmatig mee in de wegen die ik bewandel en de mooie uitkomsten die ik creëer. Want nu ik mijn volle potentie leef, stromen de kansen en de mogelijkheden, stroomt het in de liefde, ervaar ik overvloed op alle vlakken in mijn leven en ben ik gezonder en vitaler dan ik in mijn twintiger jaren was! Dat wil jij ook ervaren!

Ik heb het geluk gehad, (dit heb ik zelf keihard gemanifesteerd) om met- en voor geweldige mensen te mogen werken. (in de reguliere sector vanaf 2000 als jeugdhulpverlener en later ook meer spiritueel en alternatief, al heb ik zelf weinig met deze termen, ik spreek liever over energetisch, dat stamt ook uit mijn geboorteplaats GOA). Ik laat mij inspireren door oa: Louise Hay, Abraham Hicks, Tony Robbins, Napoleon Hill, Byron Katie en Neville Goddart.

 Ik beschik over een helderweten, heldervoelen, helderhoren en een uniek lijntje met het universum. Dit maakt dat ik een enorm brede rugzak heb waar ik uit kan putten. Daaruit is de FeelGoodVibes-Methode ontstaan. Een eenvoudige methode, altijd toepasbaar, waar ik al vele successen mee geboekt heb met mensen die steeds dit weer ervaren. En deze ervaring verdien jij ook! 

Voor jou betekent dit oa.:

  • Dat je leert dat hoe jij je voelt, niet gek of anders is, maar de nieuwe norm.
  • Dat je tools en technieken leert hoe hiermee om te gaan.
  • Dat je stukken beter in je vel zit, omdat je weet hoe het werkt, en net als met fietsen; als je eenmaal weet hoe het werkt, kun je het niet meer niet doen, dus je levensgeluk vliegt omhoog!
  • Sterker nog, het wordt je nieuwe norm! Het wordt een nieuwe levenswijze, want als je weet hoe je elke dag zelf successen en je eigen geluk kunt creëren, is er niets wat jou daar nog van af houdt.
  • En dit doe je niet alleen voor jezelf, maar voor de hele wereld om je heen! Want, zo binnen zo buiten! Dat wil jij ook, als die prachtige twinsoul, multipotential, burn/boreout en ambivert.
  • Je wordt je authentieke zelf en leeft vanuit het FEELGOOD-principe, want je weet inmiddels dat je daarmee nog meer van hetzelfde aan trekt en nog zoveel meer!!!

Reviews:

Dilo van Commenee
Samira is een ontzettend bijzonder persoon. Ze heeft me nu al een aantal keer diep weten te raken, door precies op het goede moment “voorbij te komen” en te zeggen wat ik op dat moment nodig heb. En het zijn niet alleen letterlijk de woorden, maar ook de manier waarop ze het zegt. Ik voel haar bijzonder mooie energie altijd door m’n scherm komen en ik kan echt niet wachten om haar een keer live te mogen ontmoeten!


Andrea Bosveldt
Na de cardreading op Clubhouse een call geboekt om meer de diepte in te springen en dat is gelukt! In 30 minuten heb ik zoveel mogen ontdekken en vanuit daar heb ik nu al verder stappen ondernomen. Samira echt super bedankt voor het licht dat je brengt en het inzicht dat je geeft! Ben enorm dankbaar voor de sessie!


Marja Roozemond
Samira heeft veel indruk op mij gemaakt. Door haar stem, woordkeuze en vlotheid in praten, straalt ze een enorme openheid en eerlijkheid uit.
Ik snap niets van kaartlezen noch hoe het werkt, maar wat ze zei was zg spot on! En voor mij een super motivatie om mijn mindset meteen aan te passen.
Ik raad iedereen aan om eens naar Samira te luisteren.


Wat is nou die twinsoul?

Je hebt (of bent je bewust van) een liefde in je leven die (nog) niet stroomt. Of er was wel iets, maar nu heb je geen idee waar het naar toe leidt. In je omgeving is er (bijna) niemand die dit herkent. Mensen die jullie samen hebben gezien zeggen: ‘Wauw wat zijn jullie prachtig samen. Er hangt een soort gloed om jullie heen die echt zichtbaar en voelbaar is. Maar toch stroomt het niet, is er afstand gekomen. 

Mensen in je omgeving bestempelen het als slecht, goed/fout, je verdient beter enz. Maar dit is niet wat je ervaart. JIJ weet of voelt dat je hierin iets te ervaren, te leren, te helen hebt.

Waarin ik altijd het onderscheid wil maken van misbruik op welk vlak dan ook, dat is nooit een reden om door te blijven gaan, het leven is een reis, geen (zelf)marteling. Maar vaak als we het gaan ontrafelen, dan merk je dat er pijnstukken van jou in zitten, als kind-zijnde, vaak gedrukt op je ziel en mogelijk al van eeuwen terug, die in dit leven, in deze tijd geheeld mogen worden. Dit is waarom jij en je twin elkaar zo herkennen en voelen. Ik heb hiervoor diverse handige tools, kijk maar eens bij de infinirgy oils. Ook werk ik met technieken, die bespreken we tijdens een coachingstraject of losse sessie (van spoedcall tot wandelsessie) of een familie opstelling.

Hoe gaaf is het als jij met je twin een familie opstelling kan doen en jullie helen stukken in jullie familie karma. De twinsoul is een journey, die UNION brengt. Maar die af en toe ook zo pittig kan zijn, waarbij je in je reptielenbrein/overlevingsstand kan geraken en dan is het heel fijn om even een Call te hebben, zodat je weer helderheid en innerlijke rust ervaart. Ik maak direct de vertaalslag voor je.

Naast de vele dingen die ik ambieer in dit leven, is het ook mijn missie om de divine feminine en masculine energy van de man in zichzelf en de vrouw in zichzelf weer in balans te brengen, zodat zij ook balans ervaren in relatie met anderen en zo op collectief vlak er balans ontstaat in hoe we omgaan met elkaar en de wereld.

Multipotential:

Decennia lang en misschien wel eeuwen, hebben we gedacht dat je goed moet zijn in 1 ding; ‘Schoenmaker houdt je bij je leest….’ Was het devies. Ook alle marketing was (en is) daar op gestoeld; ‘Vind je doelgroep, bepaal je niche en houd je daarbij, dat is duidelijk voor je klanten……
Tegelijkertijd vind je op meerdere plekken: winkels, shop-in-shops of restaurants waar meerdere dingen worden aangeboden, denk maar eens aan het restaurantje waar je door de weeks kunt leren bloemschikken en de winkel waar naast kleding ook leuke snuisterijen of geuren worden aangeboden, allemaal passend bij hetzelfde thema. Je raakt er toch blij verast en geïnspireerd door.

Zelf ben ik geboren in GOA, wat je mogelijk kent van de GOAmusic en wat bekend staat om haar veelzijdigheid. Haar vrede, liefde en Geluk en prachtige stranden. En die zich niet laat vangen voor 1 gat.
Oftewel, alle dingen bij elkaar maken dat het stroomt, dat het krachtiger wordt en dat geldt ook voor jou! Doordat je jezelf niet meer beperkt (tegenhoudt) en oplegt ‘hoe het eigenlijk hoort’, waarmee je tegen je eigen natuurlijke stroming in gaat, stroomt het ook bij jou moeiteloos. Dan is balans nog key, hoe houd ik alles in verhouding en balans. Dat leer ik je!

Het is mijn visie dat we af mogen van de beperkingen die we elkaar opleggen. Grenzen zijn goed en geven duidelijkheid, maar ze mogen je niet van je natuurlijke stroom en potentie afhouden. Al tijden is het bekend dat jongens bijvoorbeeld beter leren als ze bewegen. En mogelijk herken je dit ook, in beweging komen de ideeën en gaat het weer stromen. Dus stop met jezelf beperkingen op (te laten) leggen!

Burn/Bore-out….

Ja maar, zul je zeggen, burn out is toch heel wat anders dan bore out? Of misschien zeg je wel: ‘Wat is eigenlijk bore out?’
Burn out is het meest bekend en veel gehoord momenteel; in alle leeftijdslagen is dit terug te vinden. Het is logisch te verklaren, want wat we doen is veelal niet dát waar we blij van worden. Wat we leren is vaak met ons hoofd, daarbij wordt soms gedeeltelijk of helemaal ons gevoel uitgeschakeld.

Wat je ziel wil, is leven vanuit de zielswens, je zielsmissie. Dát gaat tegen elkaar in werken en daardoor raak je opgebrand, burn out.

Maar de andere kant vindt minstens net zo vaak, mogelijk zelfs meer plaats. We zijn verveeld. We laten ons voeden door tv, nieuws, social media, maar het is ‘fast-food’ en geen ‘soul food.’ Dus, snelle klare happen, die maar korte tijd bevrediging geven.

Misschien herken je het volgende ook wel: je wilde zó graag die nieuwe baan, huis, partner enz. en dan is het daar, een tijdje loopt het, het nieuwe is er af en je merkt dat je het eigenlijk al niet meer echt leuk vindt. Het kost je moeite om er nog mee bezig te zijn. En je bent eigenlijk alweer bezig met het volgende, weer iets nieuws. Vol energie stort je je weer daar op, om dan weer te ontdekken dat…..

‘Maar stop!’

Het is niet dat je je interesse verliest, het is juist je kracht! Jij bent goed in het opstarten, aanjagen, manifesteren van dingen, je hebt alleen de stappen erna nog niet geleerd!

Die leer ik jou!

Tijdens coachingssessies of misschien is een familieopstelling juist wel meer passend, zodat je ook ervaart of er nog iets onder zit en wat eigenlijk je zielsmissie is!

Ik heb geleerd dat we onszelf vaak vervelen, of dingen doen die de omgeving van ons verwachten, maar totaal niet bij ons passen1

Ambivert

Samira wat zeg je nou? Ambivert….? ‘Ja het is een term, ja het bestaat, nee het heeft niks te maken met dieren maar alles met JOU!’

Want dit herken jij: het ene moment bruis en straal je en zit je vol energie en trek je iedereen mee op je pad, maar dan… in je enthousiasme heb je afspraken gemaakt, “JA”, volmondig “JA” gezegd op bepaalde dingen en voel je nu… oh jee… het is een dikke vette “NEE” Ik heb tijd nodig, keer je naar binnen, voel je je super introvert en zou je het liefst een hele dag slapen!

Gewoon lekker naar het strand gaan in plaats van die ene afspraak….
Welkom, bij de steeds groter groeiende groep van ambiverts! Ook hierin gaan we kijken wat je nodig hebt en bij je past. Want ook dit verdient de aandacht die passend is!

DISCLAIMER:

Dit is/ ik ben niet voor jou, als jij nog denkt dat alle antwoorden buiten jou liggen en dat anderen er zijn om jou een goed gevoel te bezorgen. Bijvoorbeeld dat je denkt dat als anderen zich anders gedragen, het met jou beter gaat. Dat je graag wilt klagen en je shit over de schutting wilt gooien, zonder echt iets op te willen lossen, óf dat je graag vast blijft houden aan je ‘oude verhaal’ van wat jou is aangedaan.

Lees dan hierboven nog eens en weet: Ook ik heb genoeg meegemaakt, maar neem zelf mijn verantwoordelijkheid hierin en neem niemand iets kwalijk, omdat ik weet dat zij spiegelden wat er binnenin MIJ leefde.

Is dit nog een brug te ver voor je, dan zijn er genoeg anderen. Op enig later moment ben je dan welkom, als je me voelt.

Wat ik NIET doe is: voorspellingen, suggestieve opmerkingen, roeren in jouw levenspad/karma, hoe je het ook wilt noemen. Ik heb mijzelf in staat gesteld van het dienen van het hoogste goed van alles en iedereen. Dit is ook belangrijk in de twinsoulreis, ik kies geen partij. Ik dien neutraal

One Love – One Union 
Stay connected & radiate love