Skip to content
Feel Good Vibes - Samira - Twinsouls

Op maandag 8-8-2022 begint weer de dag van het energetisch nieuwjaar, welke wordt gekenmerkt door de Leeuwenpoort. (Lion’s gate). 

Een hele speciale dit keer, want op 12-8 is het full moon-Graanmaan- Waterman en augustus is natuurlijk de maand van sterrenbeeld LEEUW.

Verwacht oa: 

extreem veranderde intuïtie en voorspellende dromen, plotselinge inzichten, helderheid, download van eeuwenoude wijsheid en kennis, versnelde spirituele groei, een frequentie upgrade, opening van je Solar plexus die zorgt voor opening van je hart en derde oog. Loslaten wat NIET LANGER MEER dient, Je bent al heel, volmaakt en compleet! 

 

 Een periode van doorbraken en veranderingen. Energie wordt voelbaar anders, alles gaat voelbaar sneller, je denkt iets en ergens zie je dit terug in reactie of antwoord om je heen. Je bent bewuster en meer dan ooit open voor alle informatie die er tot onze beschikking is en je zult voelen dat deze van binnenuit komt, als een bron, waar je heel makkelijk op in kunt tappen. 

Dit is namelijk oude wijsheid die in ons celgeheugen ligt opgeslagen. 

 

Let op synchroniciteit, dubbele getallen, toevalligheden, veertjes alles wat voor jou als energetisch aanvoelt. Want dit zijn signalen en ja, je interpreteert ze juist, mits je je ego (die is vaak nog gelinkt aan het collectief) erbuiten houdt. Ook daarmee gaan we werken deze leeuwenpoort. Mogelijk komt er een stroom aan informatie in je, door je heen. Luister daar goed naar, deze bevat waardevolle informatie! 

 

We staan stil bij wat momenteel je aandacht vraagt; bv wonen (verhuizen), werk, relatie, gezondheid, studie. We rekenen af met het oude; door middel van het collectieve veld pakken we thema’s als schaamte en schuld aan! We rekenen af met Angsten en Onzekerheden. Wat mag jij los laten? Welke overtuigingen dienen niet jouw hoogste goed, welke beperkingen leg jij jezelf nog op, waar loop je als een mak schaap, een kuddedier nog achteraan, terwijl je allang beter weet??? We gaan transformeren, want het is oud verhaal! Niet dienend, en niet meer passend bij wie jij bent! We laten de schapen los en begeven ons tussen de LEEUWEN; wij ZIJN die LEEUWEN!

 

Het is tijd dat we onze ZIELSMISSIE gaan leven en onze harten gaan volgen!!!

 

We houden ons niet meer klein en onzichtbaar, maar gaan OUT IN THE OPEN, we zijn die VISONAIRS, die LEIDERS, die voor vernieuwing zorgen, die gaan op nieuwe paden. De voorgangers, degene die de paden leggen. En creëren zo een nieuw veld. 

 Een leeuw is de leider van de dieren, een Roedeldier, Fier, Trots, een leeuw Brult, een leeuw ontwijkt niet, of vermijd niet, maar gaat RECHT op zijn (haar) DOEL af! 

VOEL HET; IT’S TIME!!!

 

De leeuwenpoort heeft een sterke uitwerking op de liefde, Twinsouls zullen samen komen in Union. We openen ons en leren ONTVANGEN. Dit is een collectief thema waar nog veel zwaarte aan kleeft, maar alleen al het uitspreken zal de ervaring geven dat het niet meer klopt. Je MAG ontvangen, sterker nog, als je niet liefdevol en in dankbaarheid ontvangt, blokkeer je de natuurlijke stroom en hieruit ontstaat alle disbalans! Je mag eerst je eigen kan vullen, dat is de komende maanden ook het thema/doel, welke op de dag van de leeuwenpoort is ingezet. EERST JEZELF DIENEN. 

 

Al vanaf 26 juli is de aanloop hier naar toe en de energie is voelbaar! Je kunt dit merken door de bekende accentje-verschijnselen als: last van nek/schouders, buikpijn, misselijk, veel in het hoofd zitten, innerlijke conflicten, die zich manifesteren naar buiten, emotioneler dan anders zijn, onrustig slapen, veel dromen, hartkloppingen en duizeligheid, het gevoel van zeeziek zijn. 

 

Drink deze periode veel water, gezuiverd water, bronwater. Douche en reinig jezelf en gebruik een diffuser met etherische oliën. (voor deze leeuwenpoort is de  ENERGIEOIL van Infinirgy erg goed. Ook heerlijk in combinatie met de LEMONOIL van infinirgy. Geef middels het contactformulier aan dat je deze wilt bestellen, dan komen ze naar je toe na betaling. 

 

 

Op 12 augustus is de volle maan en ook deze kracht voelt sterk aan! Het is de Graanmaan, waarin we kijken naar de thema’s overvloed en destiny. jNa de afgelopen jaren veel zaadjes te hebben gepland in de vorm van wat we niet meer, en dus juist WEL willen, maken we nu een start met het moment van oogsten! Welke vruchten kun je al plukken? Er is overvloed in en om ons heen, deze kun je in alles ervaren. Is dat nog niet het geval, dan nodig ik je zeker uit. Het is er namelijk altijd en mogelijk heb je je er nog niet op afgestemd, maar na deze portal zul je het zien. 

We keren naar binnen, wat heb je nodig? Waar heb je behoefte aan? Zie jij jou? Volg jij wat je diep van binnen weet? Ben jij nog verbonden met je innerlijk weten of mag ik jou weer helpen herinneren? 

Hoe gaat het werkelijk met jou? 

Thema’s zijn oa: 

  • Overvloed
  • Geboorterecht
  • Synchroniciteit
  • Energie
  • Her-inneren
  • Jezelf toestaan/gunnen, jezelf op 1 zetten! 

Programma: 

Start om 20u met oefening 

dan om 20:30 samen door de leeuwenpoort

Van oud naar nieuw

Duur: 1 uur!

 

 

 

One Love – One Union 
Stay connected & radiate love

Stuur een bericht

Maak voor het bestellen van de infinirgy oils Energy (Orange), Flowy (Lemon) gebruik van dit contactformulier. 

Geef aan welke olie(en) je wilt bestellen en vermeld duidelijk bij bericht de adresgegevens waar het naar toe verzonden moet worden. 

Laat ook duidelijk je NAW-gegevens achter en je ontvangt zsm. een reactie. 

Heb je een vraag of wil je een review schrijven, zet dit dan bij de opmerkingen

samira@feelgoodvibes.nl