Skip to content
Header Ellen2560X1280-5

YES, YOU DID IT ❤️

JE AFSPRAAK IS GEPLAND VOOR DE CEREMONIËLE OPSTELLING “VRAAGSTELLER”.  
 

Ter info nog even alles op een rijtje:

Ceremoniële opstelling-vraagsteller is een opstelling van 1,5-3u (max) waarbij we gaan werken met het energetisch veld. Vrijwel elke vraag kan worden opgesteld en de antwoorden verschijnen in het veld. 

Een opstelling kan 1 op 1, en zowel live als online. Maar als je echt in het vertrouwen durft te stappen om dit aan te gaan met een fijne groep mensen, zul je nog zoveel meer ontvangen, omdat iedereen resoneert met wat jij opstelt en je heel veel mooie informatie krijgt die inzichten geeft en waardoor jij je plek kunt innemen. Dit is voelbaar en krachtig in energie. Juist het samen doen, verbindt en draagt. Het voelt als een fundamenteel anker. 

Dit brengt je weer on track.

Hierna heb je nieuwe inzichten en ben je weer gemotiveerd en vol energie om jouw Sadhana (jouw spiritueel levenspad) te vervolgen.

Wat kun je verwachten:

– De eerste 5 min vertel je je verhaal. 
– De opstelling begint. Het is als het ware een ceremoniële reis die doorwandeld wordt waarop je op je pad overal stukjes informatie krijgt, dan weer door woorden, dan weer door voelen, dan weer door ervaren, herkenning, Erkenning. 
– Hoe snel het helder is hangt af van de reis. Deze ceremoniële reis behandelen we met het respect wat het verdiend en dus ook de tijd die het nodig heeft. Ieder voelt op een gegeven moment aan dat het goed is, dat het klaar is en dan ronden we af.  
– Na de reis is beter en eigenlijk ook niet nodig om na te spreken. Omdat alles is gezegd en de situatie kloppend is. 

De ceremoniële opstelling dient vooraf betaald te zijn en kan 24u van te voren kosteloos worden verplaatst. Daarna vervalt de sessie en dien je opnieuw te boeken. 

 Geniet ook vooral van het proces en de doorbraak die plaatsvindt! 

Naast de Ceremoniële opstelling kun je ook kiezen voor: 

  • Doorbraakcall 15-30 min. Inbellen of mailen €33. Zit je vast of wil je even kort sparren. 
  • Wandelcoaching 1 uur je deelt al je vragen en krijgt direct antwoorden en handvatten €55
  • Losse Coachsessie aan huis €111, dit kan in combinatie met een EMDR sessie of ceremoniële opstelling. 
  • Ceremoniële opstelling €155, breng een vraag in, of doe mee als representant. Werk via zoom, 1-op-1 of in een groep.
  • Deelname aan de FeelGoodVibes MasterMind half jaar €99, een jaar €155
  • Traject van 3 (€333), 6 (€666) of 12 (€1222) maanden; De ervaring leert dat mensen het beste verwerken en nieuwe dingen aanleren als er consistentie in zit. Daarom is het ook goed om een tijdje met elkaar op reis te gaan. Oftewel te kiezen voor een langere periode in plaats van eenmalige sessies. Door die langere periode blijf je betrokken en heb je een stok achter de deur! 
  • (Online) Training; vraag naar mogelijkheden en prijs
One Love – One Union 
Stay connected & radiate love