Skip to content
Samira Feel Good Vibes - coachsessie thuis

Coachsessie Thuis

Coachsessie Thuis

Het is weer mogelijk!!!

Je bent welkom bij mij thuis, voor een coach sessie aan huis van max 1 uur. Hieronder valt:

– EMDR
– Familieopstellingen
– FeelGoodvibes trajecten. 

Natuurlijk is het mogelijk elders af te spreken, bij jou thuis of bij een locatie van van der valk. Deze bevinden zich door heel Nederland en zijn altijd goed te bereiken met OV en auto. Tegen kilometervergoeding (0,22 ct per km) en vergoeding van evt parkeerkosten is dit mogelijk. 

De afgelopen jaren is gebleken dat er veel mogelijk is, als we andere keuzes moeten maken. Het leert ons denken in mogelijkheden, want wat zijn we heerlijk creatief! En toch, ervaring leert dat het soms fijn is om iemand te zien en te spreken zonder camera ertussen. 

Jij bent niet vast gelopen, maar je loopt wel steeds tegen dat ene punt aan. Of je merkt dat steeds als jij stappen in de goede richting zet, het lijkt dat iets of iemand je tegen houdt. 

Of misschien ben jij wel diegene die je zelf saboteert! 

Allemaal dingen die ik herken en ook heb gedaan en dus ook weet hoe fijn het is om dit samen met iemand anders te doorbreken. Want wat ik wil is dat jij je meest succesvolle vorm kunt omarmen en in de realiteit zetten. 

Je weet dat je voor meer bent weg gelegd, je weet dat je meer kunt! En nu is het tijd om dat te laten zien. Ja dat is spannend, maar zeer zeker niet onmogelijk. 

Wat kun je verwachten:

– De eerste 5-10 min doe jij je verhaal. 
– Er worden vragen gesteld die tot verdieping leiden en mogelijke blokkades/belemmerende overtuigingen aan het licht brengen. 
– We zullen kijken wat er nodig is en welke vorm bij jou past. Mogelijk kunnen we kiezen voor een traject. 
– Na 45 minuten is het tijd voor de laatste vraag en je krijgt tips en affirmaties mee. 
– We kijken samen naar je volgende stap.

 

De coachsessie thuis dient vooraf betaald te zijn en kan 24u van te voren kosteloos worden verplaatst. Daarna vervalt de sessie en dien je opnieuw te boeken. 

 Commit je aan jezelf en de doelen die je wilt behalen, 

dat geeft de grootste kans van slagen! 

 

One Love – One Union 
Let’s stay connected & Radiate love