Skip to content
Gray Modern Designer Zoom Virtual Background-4

Join de Money Mindset workshop!!! Til je relatie met geld voor eens en altijd naar een hoger plan! 

Hoe vaak ik hoor: ‘Ik zou dat en dat wel willen, maar ik heb er geen geld voor. Ik kan het niet betalen, dat gaat me niet lukken…’ Hoe vaak moet jij ‘Nee’ verkopen aan je vrienden, familie, je kinderen… omdat er geen geld voor is?

Geloof jij dat je er hard voor moet werken? Geloof jij dat je het moet verdienen?  

Heb jij aan het einde van de maand ook altijd meer maand over dan geld? Vind jij dat alles duur is? Kun je het niet betalen? Zou je graag meer willen dan je nu hebt, maar heb je geen idee hoe? Dan is deze workshop voor jou! 

In deze workshop leer ik je alles over geld, gaan we aan de slag met je overtuigingen op dit gebied en zul je leren hoe het voor je kan werken. En disclaimer: we gaan niet traden of bitcoins oid doen. We gaan aan de slag met onze MONEYMINDSET!!!

We starten met de workshop en dan krijg je tot het eind van de maand dagelijkse inspiratie. Je kijk op geld en hoe (gemakkelijk) het naar je toe kan komen, zal nooit meer hetzelfde zijn! Als je actief mee doet en dit opvolgt, heb je de €22 snel terug verdiend

Elk jaar zit deze training wel in mijn aanbod en ook dit jaar. De resultaten zijn er nog steeds naar, nog steeds zeggen mensen dat ze sinds de workshop meer inzichten hebben en dat geld uit onverwachte hoeken komt en niet alleen geld, maar allerlei cadeautjes en voordelen! 

Maandag 22 januari is de aftrap! Dan gaan we voor eens en voor altijd afrekenen met die beperkende geldgedachtes. 

Je zult merken dat als je hier mee bezig gaat dat er een nieuwe mindset gaat ontstaan en je heel anders tegen geld aan kijkt!  

 

ps: In februari “Master je manifestaties” om nog krachtiger en sneller te manifesteren.

In maart de succeschallenge met elkaar aan, om de successen te boosten!


Als twinsoul, multipotential, burn/bore-out en ambivert (vindt hier de uitleg van deze termen) voel je je vaak niet begrepen. Je omgeving staat zo anders in het leven. Ook kan het zijn dat je je omgeving ontgroeid, of dat je afscheid neemt van bepaalde mensen. Je kunt je in gezelschap enorm eenzaam voelen, terwijl je juist een veelzijdig mensen-mens bent! 

Dit heeft te maken met die termen als twinsoul, die een hele andere kijk op liefde heeft en dankzij de gratis training FeelGood, FeelBeloved, weet jij nu hoe dit in elkaar zit! En het smaakt naar meer!

Ook als multipotential/burn/bore-out, ambivert weet je dat je vaak leeg loopt. Je denkt soms dat het te moeilijk is, maar eigenlijk is dat een verkapte vorm van pleasen, van trouw en loyaal zijn aan je omgeving. Want eigenlijk weet jij heel goed hoe het zit, maar uit loyaliteit en trouw, downgrade je jezelf. Terwijl je juist van die veelzijdigheid houdt, je energie krijgt van verschillende dingen, het ene moment heel uitbundig kunt zijn en het volgende moment weer enorm moet opladen. HSP noemden ze dat vroeger ook wel, maar eigenlijk is het niet zo dat jij SUPERgevoelig bent, je bent te ver afgeraakt van wie je zelf in werkelijkheid bent en begint jezelf dit beetje bij beetje weer te herinneren!!! 

Welkom bij de community van

 LIFE is Splendid

 

Naast Moneymindset, kun je ook kiezen voor de volgende opties:

  • Infinirgy Treatment; kuur van 3 behandelingen á €299
  • Mediation Energetisch (los €55 per half u.) traject (zie hieronder) 
  • (Bedrijfs) advies energetisch (los €55 per half u. ) traject (zie hieronder)
  • Vrij & blij verslavingsvrij: Intake €111; gaan we daadwerkelijk starten, dan krijg je je intake geld in mindering op het traject á €888 en betaal je slechts €777. 
  • Ceremoniële opstelling €155, breng een vraag in. Werk via zoom, 1-op-1 of in een groep.
  • Traject van 3 (€333), 7 (€770) of 12 (€1222) maanden; De ervaring leert dat mensen het beste verwerken en nieuwe dingen aanleren als er consistentie in zit. Daarom is het ook goed om een tijdje met elkaar op reis te gaan. Oftewel te kiezen voor een langere periode in plaats van eenmalige sessies. Door die langere periode blijf je betrokken en heb je een stok achter de deur!