Skip to content

Infinirgy Essential Oils

 

Wil je iets uit onderstaand aanbod bestellen? 
Een Essential oil of het boek “Zo kom je samen met je tweelingziel?” Of de diffuser, zodat je hele huis lekker ruikt? Vul dan het contactformulier in met je adresgegevens en wat je wilt bestellen. Elke bestelling voor 15:15 wordt dezelfde dag verstuurd. 
En bij je bestelling vanaf €60 betaal je geen verzendkosten!

Naast alle coaching waarbij gepraat wordt, is het juist ook heel fijn om NIET te hoeven praten. Maar te mogen voelen, ervaren even genieten. Jezelf een ware wellness behandeling te gunnen waarbij je helemaal in de watten gelegd wordt en daarnaast ook een diepreinigende, zuiverende behandeling op celniveau ervaart. 

Er wordt veel gezocht naar rust, balans, stilte, innerlijk kind healing en deze aspecten zitten allemaal in deze behandeling. We sluiten af met een boost en je krijgt affirmaties mee dus je vertrekt vol energie en kunt daarna zelf thuis dagelijks aan de slag, met het insmeren van de olie, wat echt op jou is afgestemd en super goed voor je huid! En je neemt de affirmaties dagelijks mee. Je zult merken dat er heel wat opgeschoond wordt en het zal je doen uitzien naar de volgende behandeling! 

De Infinirgy Essential Oils zijn 100% zuiver en van premium kwaliteit. De planten en bloemen die gebruikt worden groeien aan de zonkant van de heuvel, waardoor er meer levensenergie in zit.

Infinirgy is er voor jou om je levensenergie te verhogen. Infinirgy is een samenvoeging van Infinity & Energy. Zodat je overvloed aan energie ervaart in je leven.

 

Send with loveLorraine Vesterink (Founder)