Skip to content
Maandenthema-17

Samen op naar 2023

Doelen stellen is uitstellen 

Op maandag 02-01-2023 Starten we met de GoalDiggers United Lifechanging 2023 

Doelen stellen is fijn en geeft houvast. Je moet doelen hebben, zonder doelen ben je nergens. 
Dat is wat iedereen roept en we beginnen weer met goede voornemens en doelen te stellen. 
 
Maar heb jij ook niet gemerkt dat er wat geks is met die doelen? Zodra je ze bijna bereikt, ben je weg; je stopt en saboteert jezelf of je bent alweer op weg naar een volgende doel. 
Want doelen stellen is killing voor ons ego, dat als doel heeft ons veilig te houden, maar bang is om te sterven. Dus zodra een doel bijna is bereikt, zal je jezelf gaan saboteren of al verder zijn en dan lijkt het dat doelen stellen niet werkt. 
 
Dus dit jaar gaan we het helemaal anders doen! lifetimechangers! We gaan ons levensstijl bekijken en patronen doorbreken. Loslaten wat niet meer dient en nieuwe krachten aanboren. Nieuwe zienswijze en Nieuwetijds mindset. 
Zodat jij nu leert hoe je niet alleen bereikt wat je wenst, maar dit aanpakt als nieuwe lifestyle. 
 
 
 

Verwacht oa: 

 

 Een periode van doorbraken en veranderingen. Energie wordt voelbaar anders, alles gaat voelbaar sneller, je denkt iets en ergens zie je dit terug in reactie of antwoord om je heen. Je bent bewuster en meer dan ooit open voor alle informatie die er tot onze beschikking is en je zult voelen dat deze van binnenuit komt, als een bron, waar je heel makkelijk op in kunt tappen. 

Dit is namelijk oude wijsheid die in ons celgeheugen ligt opgeslagen. 

 

Let op synchroniciteit, dubbele getallen, toevalligheden, veertjes alles wat voor jou als energetisch aanvoelt. Want dit zijn signalen en ja, je interpreteert ze juist, mits je je ego (die is vaak nog gelinkt aan het collectief) erbuiten houdt. Ook daarmee gaan we werken deze ronde. Mogelijk komt er een stroom aan informatie in je, door je heen. Luister daar goed naar, deze bevat waardevolle informatie! 

We staan stil bij wat momenteel je aandacht vraagt; bv wonen (verhuizen), werk, relatie, gezondheid, studie. We rekenen af met het oude; door middel van het collectieve veld pakken we thema’s als schaamte en schuld aan! We rekenen af met Angsten en Onzekerheden. Wat mag jij los laten? Welke overtuigingen dienen niet jouw hoogste goed, welke beperkingen leg jij jezelf nog op, waar loop je als een mak schaap, een kuddedier nog achteraan, terwijl je allang beter weet??? 

Wat je kunt ervaren: extreem veranderde intuïtie en voorspellende dromen, plotselinge inzichten, helderheid, download van eeuwenoude wijsheid en kennis, versnelde spirituele groei, een frequentie upgrade, opening van je Solar plexus die zorgt voor opening van je hart en derde oog. Loslaten wat NIET LANGER MEER dient, Je bent al heel, volmaakt en compleet! We gaan transformeren, want het is oud verhaal! Niet dienend, en niet meer passend bij wie jij bent! 

 

 

Het is tijd dat we onze ZIELSMISSIE gaan leven en onze harten gaan volgen!!!

 

We houden ons niet meer klein en onzichtbaar, maar gaan OUT IN THE OPEN, we zijn die VISONAIRS, die LEIDERS, die voor vernieuwing zorgen, die gaan op nieuwe paden. De voorgangers, degene die de paden leggen. En creëren zo een nieuw veld. 

 

VOEL HET: IT’S TIME!!!

 

Twinsouls zullen samen komen in Union. We openen ons en leren ONTVANGEN. Dit is een collectief thema waar nog veel zwaarte aan kleeft, maar alleen al het uitspreken zal de ervaring geven dat het niet meer klopt. Je MAG ontvangen, sterker nog, als je niet liefdevol en in dankbaarheid ontvangt, blokkeer je de natuurlijke stroom en hieruit ontstaat alle disbalans! Je mag eerst je eigen kan vullen, dat is de komende maanden ook het thema/doel, welke op de dag van de leeuwenpoort is ingezet. EERST JEZELF DIENEN. 

 

We denken altijd dat we ons moeten richten op de ander, willen onszelf verklaren of verantwoorden tegenover de ander, maar juist in jezelf keren en daarin helen, overtuigingen en blokkades transformeren en in vertrouwen en liefde stappen, maken dat je sneller dan je had verwacht contact zult hebben met je twinsoul.  

Dit kan gebeuren in de vorm van onverwachte ontmoetingen of plotselinge berichtjes, zelfs kan het zo zijn dat je Twin ineens tot inkeer komt en jullie in Union komen. De divine feminine kan nog weleens tegen zichzelf aan lopen, als zij leert zich te vereenzelvigen met dat wat is en integreert in zichzelf, zal de Divine Masculine in uitvoering volgen. Ben je niet in Union, dan kun je veel dromen, beelden zien. 

Afstand is niet negatief, het betekent dat beiden bezig zijn hun stukken uit te werken, om zo de beste versie van zichzelf bij elkaar te zijn, zodat ze kunnen gaan werken aan hun zielsmissie. Destructieve patronen worden doorbroken. Karmische relaties worden losgelaten. Verwaarlozing is niet meer nodig, er komt een tijd van basisveiligheid. En daarin is het veilig je hart te volgen. 

 

De energie is voelbaar! Je kunt dit merken door de bekende acsentie-verschijnselen als: last van nek/schouders, buikpijn, misselijk, veel in het hoofd zitten, innerlijke conflicten, die zich manifesteren naar buiten, emotioneler dan anders zijn, onrustig slapen, veel dromen, hartkloppingen en duizeligheid, het gevoel van zeeziek zijn. 

 

Drink deze periode veel water, gezuiverd water, bronwater. Douche en reinig jezelf en gebruik een diffuser met etherische oliën. (voor deze training is de  ENERGIEOIL (abundance) (€12,77) van Infinirgy erg goed. Ook heerlijk in combinatie met de FLOWYOIL (€12,77) van infinirgy. Je kunt het toevoegen aan je water en dus innemen. Je kunt het onder je voeten, in je hals en op je polsen smeren en in een diffuser doen of masseren met een olie. 

Geef middels het contactformulier aan dat je deze wilt bestellen, dan komen ze naar je toe na betaling. (Hiervoor ontvang je een factuur).

 

Na de afgelopen jaren veel zaadjes te hebben gepland in de vorm van wat we niet meer, en dus juist WEL willen, maken we nu een start met het moment van oogsten! Welke vruchten kun je al plukken? Er is overvloed in en om ons heen, deze kun je in alles ervaren. Is dat nog niet het geval, dan nodig ik je zeker uit. Het is er namelijk altijd en mogelijk heb je je er nog niet op afgestemd, maar na deze portal zul je het zien. 

We keren naar binnen, wat heb je nodig? Waar heb je behoefte aan? Zie jij jou? Volg jij wat je diep van binnen weet? Ben jij nog verbonden met je innerlijk weten of mag ik jou weer helpen herinneren? 

Hoe gaat het werkelijk met jou? 

Thema’s zijn oa: 

  • Verslavingen
  • Overvloed
  • Geboorterecht
  • Synchroniciteit
  • Energie
  • Her-inneren
  • Jezelf toestaan/gunnen, jezelf op 1 zetten! 

 

 

 Nu is de tijd gekomen om je ware potentie te leven en je hartewens(en) te vervullen! 

One Love – One Union 
Let’s stay connected & Radiate love
Maak voor het bestellen van de infinirgy oils Energy (Orange), Flowy (Lemon) gebruik van dit contactformulier.   Geef aan welke olie(en) je wilt bestellen en vermeld duidelijk bij VERZENDADRES de adres- en factuurgegevens (evt je bedrijfsnaam en gegevens)  waar het naar toe verzonden mag worden.    Laat ook duidelijk je NAW-gegevens achter en je ontvangt zsm. een reactie.    Heb je een vraag of wil je een review schrijven, zet dit dan bij de opmerkingen