Skip to content
Sam’s Co creations

Het feit dat we connecten, zegt me alles over dat jij weet dat er meer is. Dat het klaar is met jezelf klein houden, dommer voor doen dan je bent en niet je succes te pakken! En dat je klaar bent voor dat leven waar jij zo naar verlangt, waarin jij je veilig voelt en vrij om dat te doen waar je zielsverlangen ligt op elk vlak in je leven! Dit is niet een vaag spiri-verhaal, dit is the real deal. Jouw sadhana, jouw ascentiereis, dit is het leven. 

Het zegt me dat jij je ook her-innert wie je werkelijk bent en zoekt naar bevestiging hierin of (h)erkenning. Ambivert, twinsoul, Burn/bore-out en multipotential. Hoe je jezelf ook noemt, je bent een uplifter en je hebt een duidelijke missie. 

Jij gaat nu voor eens en voor altijd je succes pakken en bent niet bang voor de veranderingen, deze verwelkom je juist! Je weet dat je elke keer weer een laagje dieper transformeert en steeds meer open staat voor de kennis die er al in je was. Want dat is het wat we doen, zeker in deze trainingen, jezelf ontdoen van alle laagjes om jezelf weer in de kern te ontmoeten. Thuiskomen bij jezelf en van daaruit de ander, de wereld ontmoeten! 

En je weet dat delen en elkaar helpen daarbij als een katalysator werkt voor jou en anderen en dat is je ultieme missie: elkaar helpen om zo de wereld mooier te maken! JA, ook jij kan daar aan bijdragen door in jezelf te investeren! Onderstaande trainingen zijn krachtig en daadwerkelijk transformerend. Mogelijk is het niet nieuw voor je, maar activeert het wat je van binnen al weet! En sowieso weet je: wat je aandacht geeft, groeit! 

You are being called, it’s time!

Naast dat ik zelf trainingen geef en coach, laat ik mezelf graag af en toe prikkelen door mensen waarvan ik weet dat ze zuiver en puur en transparant zijn. Die echt de verandering teweeg brengen en wat je had willen leren op school. Daarom werk ik ook met Leonie en mag ik een deel van wat jij investeert in de training van Leonie (en dus vooral in jezelf investeert!) ontvangen, omdat we houden van balans in geven en ontvangen en de meerwaarde zien van de win-win-win, er is overvloed voor iedereen!

 Dit zijn niet de trainingen die je aanschaft en op de plank legt, dit is materiaal voor het leven!

Als je vragen hebt, maak dan gebruik van het contactformulier en vul al je gegevens in, dan reageer ik zo snel mogelijk. Ook als je vragen hebt, nav het volgen van de trainingen. 

Je weet natuurlijk dat je niet zo maar iets aangaat. Maar dat het echt de bedoeling is dat je actief investeert in jezelf. Dus dompel jezelf onder en ga het aan. Ik beloof je dat het lifechanging is en dat je er krachtiger en stralender uit zult komen! 

Ook dat mag je me via het contactformulier laten weten want successen delen zorgt voor fijne ankertjes en nog meer successen!!!

 Ready for an abundant life????

Liefs Samira ❤️