Skip to content
Samira Feel Good Vibes - wandel coaching

Wandelcoaching

Samen wandelen met iemand die weet wat je mee maakt. Samen door de natuur. 

Natuur is dé manier om snel je energie op te laden en je frequentie te verhogen. Daarom biedt FeelGoodVibes een heerlijk uurtje wandelen in de natuur aan! 

Je kunt heerlijk je verhaal kwijt en lekker sparren. Samira luistert goed naar wat je vertelt, geeft advies en zal ook gebruik maken van de elementen die we tegen komen in de natuur. Wat betekenen stenen, water op je pad of hoe reageer je op een plotselinge brug of barrière? Dat maakt de wandeltocht zo bijzonder! Misschien ontstaat er wel een (mini) opstelling! 

Samira weet de informatie die je vertelt snel en krachtig te ontleden en tot de kern te komen, waarbij je een scala aan opties en mogelijkheden mee krijgt en ook voelt dat je zelf weer de touwtjes in handen hebt! 

Je bent lekker in beweging en zoals je weet: van beweging komt helderheid, inzichten, en juist: beweging. Daar waar je vast dacht te zitten, is tóch ineens de doorbraak, bij jou, bij de ander. 

Waar:

De wandelcoaching vindt plaats in (omgeving) Vinkeveen, tussen Amsterdam en Utrecht. Parkeren is gratis. 

Tegen kilometervergoeding (0,22 ct per km) en vergoeding van evt parkeerkosten is het mogelijk om elders in het land af te spreken. 

Hoe werkt het: 

Je boekt via onderstaande kalender een uur in en voldoet de betaling. Dan krijg je van mij de locatie, tenzij je bij info  aangeeft dat je graag wilt dat ik bij jou kom, geef je je locatie incl. km/parkeergelegenheid (Vermeldt daarbij of het gratis of betaald is) door en treffen we elkaar op het afgesproken tijdstip. 

De cardreading/doorbraakcall dient vooraf betaald te zijn en kan 24u van te voren kosteloos worden verplaatst. Daarna vervalt de sessie en dien je opnieuw te boeken. 

Zorg dat je op tijd en bereikbaar bent, anders vervalt de sessie. 

 

 Alvast heel veel plezier gewenst met de wandelcaching!  

– Nurture in nature – 

 

One Love – One Union 
Let’s stay connected & Radiate love